Sedintele “unu la unu“ sunt din cele mai populare si eficiente antrenamente, oferind clientilor nostri rezultate maxime. Cheia succesului consta in a obtine maximum de rezultate cu un efort minim, folosind un program creat special pentru dumneavoastra. Exercitiile cele mai eficiente sunt acelea care se axeaza pe utilizarea calitatilor si aptitudinilor si pe imbunatatirea slabiciunilor tale. Impreuna va puteti depasi limitele!
Toate clasele sunt multi-nivel, ceea ce inseamna ca oricine, la orice nivel de pregatire poate participa. Va oferim o varietate de programe, in cadrul carora antrenorul va eficientiza la maxim timpul de lucru efectiv in timp ce dumneavoastra veti trai bucuria miscarii prin sport. Creati-va un stil de viata prin exercitiul fizic!
Antrenamentul cu greutati este un proces de maximizare in hipertrofia musculara. Beneficiile acestui tip de antrenament au un impact pozitiv asupra organismului si implicit asupra muschilor. Se vizeaza definirea grupelor si cresterea masei musculare, avand un efect pozitiv aproape asupra tuturor celor peste 650 de muschi din corpul dumneavoastra imbunatatind rezistenta musculara.