Toate clasele sunt multi-nivel, ceea ce inseamna ca oricine, la orice nivel de pregatire poate participa. Va oferim o varietate de programe, in cadrul carora antrenorul va eficientiza la maxim timpul de lucru efectiv in timp ce dumneavoastra veti trai bucuria miscarii prin sport. Creati-va un stil de viata prin exercitiul fizic!


 

 


Total Body and Tone Sculpt

Acest program este unul care va va reda increderea in puterile dumneavoastra. Se folosesc exercitii accesibile din toate punctele de vedere, punandu-se accent pe tonifierea muschilor si redarea unui aspect fizic de invidiat. La sfarsitul programului se va induce relaxarea prin exercitii de stretching.


Aerobic Class

Exercitiile de tip aerob presupun in primul rand valorificarea superioara a sistemelor energetice sustinute prin aportul oxigenului, maresc viteza de transport a sangelui, fac inima sa devina mai puternica, ajuta la eliminarea tesutului gras, cresc protectia impotriva osteoporozei si cresc rezistenta la oboseala. Asigurati-va starea de bine!


Stepper Class

Stepper-ul este o platforma cu o inaltime cuprinsa, de obicei, intre 8-16 cm, ce poate fi considerat si un aparat cardio care, pe langa muschiul inimii, iti solicita foarte mult musculatura picioarelor, a coapselor si a fesierilor.


Fitball

Se lucreaza pe mingi mari, de fitness, care preiau o parte din greutatea corpului, asadar este un curs recomandat pentru orice varsta. Arcuirile pe minge actioneaza ca un masaj anticelulitic. Efectuat de doua ori/saptamana, antrenamentul duce la rezultate estetice deosebite, in doar cateva saptamani.


Step Aerobic

Exercitiile practicate in cadrul cursului de Step Aerobic va ofera un tonus muscular bun si o conditie fizica excelenta. Aceste stiluri de exercitii fizice reprezinta o clasa de aerobic dinamica, care se bazeaza pe folosirea step-ului, cu miscari sigure pentru genunchi si articulatii, de pasire pe, si de pe step in diferite combinatii de exercitii, folosind si miscari de brate, elemente de mobilitate si echilibru. Executarea acestor exercitii de tip cardio vascular, aduc un plus de forta, coordonare, cresterea rezistentei la efort si tonifiere a intregului corp.